Welkom op de website van Buiten & Binnen

Buiten & Binnen is een (wandel)coachingpraktijk voor persoonlijke begeleiding op veel verschillende gebieden. Er is daarnaast speciale deskundigheid op het gebied van rouw- en verlies.

Buiten & Binnen

Wie ben ik van buiten; wie ben ik van binnen?

Ik merk zelf dat er soms anders tegen mij wordt aangekeken dan dat ik mij van binnen voel, bijvoorbeeld ten gevolge van schaamte- of schuldgevoelens, of omdat ik niet goed heb gecommuniceerd: buiten is anders dan binnen. Een van de belangrijke leervragen in mijn leven is dan ook hoe ik buiten en binnen meer met elkaar in verbinding kan brengen. En dat betekent soms dat ik naar binnen moet kijken om daar iets op te lossen. Daarna kan ik met die oplossing weer naar buiten gaan, om daar iets te veranderen.

Dat is ook de basis van mijn coachingswerk. Soms is het voldoende om naar de communicatie te kijken, soms moet er ook naar binnen worden gegaan, voordat er buiten iets verandert

Buiten & Binnen verwijst daarnaast natuurlijk ook naar de mogelijkheid om zowel buiten (wandelcoaching) als binnen te worden gecoacht.


vlinders
Home Welkom Aanbod Wie ben ik? Tarieven Links Contact
Waarheen je ook gaat,
ga met je hele hart.

(Confucius)
WYSIWYG Web Builder